Polterabend fest med forkælelse

Det er altid billedet af glade mennesker, der lidt højrøstet gør opmærksom på at der er et bryllup på vej. En halvfuld gom deler kys ud eller en brud cykler rundt og synger i vilden sky. Men et polterabend for hende eller et polterabend ham kan meget mere og andet. I kan gøre det med stil og forkælelse i stedet – eller bare have et anderledes indslag.

En polterabend kan være vild og intens fyldt med skæve, skøre og fjollede indslag. Det kan være en stille dag med hyggelige og enkle indslag med fokus på stil og gourmet. Derer oplevelser og så er der den polterabend, hvor den kommende gom og brud bare bliver forkælet.

En polterabend med afslapning og fortryllende stemning

Midt i byen ligger Hud og sjæl. Her kan I lade den kommende brud blive forkælet med en (re)treat med en grundpakke, der kan indeholde mind and soul behandling, som er en holistisk og helhedsorienteret ansigtsbehandling med de velkendte pH formula produkter.

En helt særlig polterabend treat med magiske Mette

Ren afslapning

Her bliver der budt på vejrtrækningsøvelser – som vil være gode at have inden brylluppet – og ikke mindst en forløsende afspænding i den øvre krop – skulder, nakke, hoved og ansigt. Du er i særdeles kyndige hænder og det eneste bruden skal er at slappe af og nyde turen. Det hele ligger midt i byen, hvor “resten af holdet” kan tanke op ved kanalerne med udsigt til magtens centrum og Thorvaldsens Museum.

Det er oplagt med en havnerundfart eller en tur i Tårnet bagefter. Det er gratis at komme op i Tårnet.

Kombiner det det behagelige med det sjælelige

En tur på Hud og Sjæl byder på mere end forkælelse og afslapning. Udover det ydre er det også en indre rejse. For du finder hurtigt ud af, at der er en særlig atmosfære og stemning. Med en pakke løsning kombinerer I nemlig forkælelse for krop og indsigt i sjæl. For til alle behandlinger kan I tilkøbe en læsning af Englekort. Det er særdeles populært og giver en fin indsigt i fortid, nutid og fremtid i et personligt perspektiv.

Så er I klar til en helt anderledes og spændende rejse på jeres polterabend. Så læs mere om englekort her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *