Monthly Archives: November 2023

Pak det nødvendige til rejsen

Skal du snart ud og rejse? Måske endda en rejse, du har glædet dig til i rigtig lang tid? Det er altid skønt at have en rejse at se frem til, men på et eller andet tidspunkt skal man også til at pakke, selvom det måske kan være lidt uoverskueligt en gang imellem. For hvad er det nu lige, man skal huske at have med, når man skal på ferie? Det kan naturligvis afhænge meget af, hvor man skal hen og særligt hvor lang tid, man skal være afsted. Men herunder kommer et par tips til, hvad man skal have med, hvis man skal på en ganske almindelig ferie i cirka en uges tid.

Penge, pas og p-piller

Når man skal på ferie, er det næsten en uskreven regel, at man skal huske de tre p’er – nemlig penge, pas og p-piller. Sidstnævnte er måske ikke aktuel for alle, men det sidste p skulle jo med i ligningen. Pointen er egentlig bare, at der er nogle basale ting som penge, pas og de piller, der nu er vigtige at få med, og hvis man glemmer nogle andre ting, burde man jo altid kunne købe sig ud af det. Så hvis man har de her væsentlige ting med, så er man altså godt fra start.

En smart rejsegarderobe

Men der er nu nogle andre ting, foruden penge, pas og p-piller, som er meget skønne at have med. Eksempelvis er det rigtig godt at få pakket en smart rejsegarderobe med sig, så man i hvert fald ikke behøver at bruge alle sine penge på at købe nyt tøj fra starten. Her er det selvfølgelig en god ide at pakke efter, hvilken slags vejr der skal blive, der hvor man skal hen. Og ellers er det bare med at pakke det tøj, man føler sig både smart og komfortabel i.

Det vigtige toiletgrej

Sidst men ikke mindst er det også fint lige at huske de vigtigste toiletsager som tandbørste, tandpasta, deodorant og eventuelt lidt makeup og hudpleje, hvis det er noget, man tænker man får brug for. Måske et glattejern eller lignende også kunne gå hen og blive nødvendigt for nogen.