Monthly Archives: April 2021

Stress af og bliv klar til fest

Når man skal holde fest, er det klart sjovest, hvis man har overskud og er godt tilpas. Derfor er det vigtigt at tage sig godt af sig selv til hverdag. Læs med her og få opskriften på, hvordan du bliver den sjoveste festabe! 

Hvad kræver det egentlig at holde en fest? Tjo, det kræver et sted, hvor man kan være, oppyntning, musik, lækker mad og drikke, invitationer og gæster. Kræver det andet? Ja, det gør det faktisk – i hvert fald hvis festen skal være en fornøjelse for dig. 

En god fest kræver nemlig, at du har overskud, og at humøret er højt. Hvis du gerne vil være nærværende til at opleve den fede begivenhed, der udspiller sig omkring dig, skal du have det godt. Derfor står vi klar med en række gode tips til at gøre dig klar til fest, fysisk og mentalt. 

Økonomien skal være i orden 

Der kan være mange ting, der ligger i baghovedet og stresser, og nogle ting kan også være meget præsente. Økonomi er en stressfaktor for mange dansker, men et hurtigt SMS lån kan sommetider være det, der letter den tunge stemning.  

Det er en stressende oplevelse, hvis man spilder en kop kaffe ned i den højtaler, man skulle have brugt til festen. Og så kan det være fedt at kunne tage et nemt og hurtigt lån, så man har en ny højtaler klar til weekendens brag. 

Husker du at tage dig af dig selv? 

Det er vigtigt at huske sig selv i hverdagen, og det er faktisk ikke nogen selvfølge. Mange af os kan blive helt væk i krav og præstationer, og vi halser afsted for at gøre det godt nok derhjemme, på arbejdet og i parforholdet. 

Det er bare sådan, at vi kun kan være de bedste versioner af os selv, hvis vi har det godt og er ustressede og glade. Det bliver du, hvis du sørger for at tage dig godt af dig selv i hverdagen. Husk at slappe af og tage en pause på nyheder24.dk, hvor du kan læse mere af gossip og underholdende artikler. 

Det er også i orden at tage en time out på arbejdet, og her vil du faktisk opleve, at du performer bedre, når du også tager pauser. Så kan du nemlig arbejde ustresset og i et godt humør, og dét humør kan fortsætte lige til weekenden og festlighederne. 

Kom ud i det blå og få én på opleveren 

Det er også vigtigt at tage sig lidt af sin fysik, så man kan give den gas på dansegulvet. I Friluftsmagasinet kan du få inspiration og idéer til fede udendørs-aktiviteter og oplevelser i naturen. Det vil være godt for krop og sind, og et lille eventyr får festhumøret helt op i skyerne. 

Endnu en bonus er, at du også har et godt samtaleemne klar til, når gæsterne kommer. For hvem vil ikke gerne høre om, da du var i nærkamp med en bjørn eller tog et nøgenbad i en sø? Det er gode historier, som kan nydes over en kold og læskende drink.