Monthly Archives: April 2020

Inspiration til fest underholdning

Søger du ny inspiration fordi du har arrangeret alle former for fester og er ved at køre død i temafester fra 1980erne. Eller er det første gang og lige meget hvad så kan du ikke finde på noget og du vil gerne imponere gruppen der er med til at planlægge. Her er masser af nye sjove ting I kan lave til jeres fest.

Skal der gang i festen, så kan det gøres nemt, enkelt og billigt. For med en lille indsats kan man faktisk få ret billigt udstyr, der kan få gang i enhver fest. I skal selv hente det, finde et godt udendørs sted som søndermarken, arealerne ved Damhussøen eller Vigerslevparken. Der er også hele arealet langs Vestvolden, der strækker sig fra syd i Hvidovre til nord i Brønshøj. Så er det bare selv at afhente eventudstyret. Så er I praktisk talt kørende for under 1500 kroner.

Strømbånd og promillebriller

Hos steder som billigevent.dk kan du leje 10 strømbånd og 10 promillebriller sammen for 1000 kr. Så skal du bare have lavet hold og aktiviteter. Du når langt med bare en fodbold og et par kegler. For så kan i spille stød fodbold og promille fodbold og lave stafetter. Du kan også kaste et par sumodragter ind og så er der mulighed for en hylende morsom stafet, der ikke bliver glemt foreløbig.

Slushice skal der til

Aftenhygge og devaluering af festen

Med let mad udefra og leje af popcorn og slushice er der basis for den bedste brandert og sjoveste aften. Popcorn giver en dejlig duft og så kan man spille sugerørsfodbold med dem. Sugerørene fra slushice kan nemlig sagtens bruges til begge ting. Det kræver bare et bord og to små mål (det kan klares med to tykke bøger der ligger ned). Så er det bare at puste løs.

Skal i have en hal er grøndalcentret og hafniahallen gode – og billige steder. Her kan I selv medbringe udstyr og i Hafniahallen er der billige priser på alt fra bumperballs til promillehockey.

Skal den have en ekstra tand kan I tænke i, at leje en

  • Musiker
  • Stand up komiker
  • Tryllekunstner
  • Stripper

Så er det bare om at sige god fornøjelse med festen.

Polterabend fest med forkælelse

Det er altid billedet af glade mennesker, der lidt højrøstet gør opmærksom på at der er et bryllup på vej. En halvfuld gom deler kys ud eller en brud cykler rundt og synger i vilden sky. Men et polterabend for hende eller et polterabend ham kan meget mere og andet. I kan gøre det med stil og forkælelse i stedet – eller bare have et anderledes indslag.

En polterabend kan være vild og intens fyldt med skæve, skøre og fjollede indslag. Det kan være en stille dag med hyggelige og enkle indslag med fokus på stil og gourmet. Derer oplevelser og så er der den polterabend, hvor den kommende gom og brud bare bliver forkælet.

En polterabend med afslapning og fortryllende stemning

Midt i byen ligger Hud og sjæl. Her kan I lade den kommende brud blive forkælet med en (re)treat med en grundpakke, der kan indeholde mind and soul behandling, som er en holistisk og helhedsorienteret ansigtsbehandling med de velkendte pH formula produkter.

En helt særlig polterabend treat med magiske Mette

Ren afslapning

Her bliver der budt på vejrtrækningsøvelser – som vil være gode at have inden brylluppet – og ikke mindst en forløsende afspænding i den øvre krop – skulder, nakke, hoved og ansigt. Du er i særdeles kyndige hænder og det eneste bruden skal er at slappe af og nyde turen. Det hele ligger midt i byen, hvor “resten af holdet” kan tanke op ved kanalerne med udsigt til magtens centrum og Thorvaldsens Museum.

Det er oplagt med en havnerundfart eller en tur i Tårnet bagefter. Det er gratis at komme op i Tårnet.

Kombiner det det behagelige med det sjælelige

En tur på Hud og Sjæl byder på mere end forkælelse og afslapning. Udover det ydre er det også en indre rejse. For du finder hurtigt ud af, at der er en særlig atmosfære og stemning. Med en pakke løsning kombinerer I nemlig forkælelse for krop og indsigt i sjæl. For til alle behandlinger kan I tilkøbe en læsning af Englekort. Det er særdeles populært og giver en fin indsigt i fortid, nutid og fremtid i et personligt perspektiv.

Så er I klar til en helt anderledes og spændende rejse på jeres polterabend. Så læs mere om englekort her.

Afslutningsfest med holdet

Hvis du leder efter virkelig sjove og billige muligheder for at holde en fest med holdet, så kan du bare læse videre. For med et par strømbånd kan du peppe festen gevaldig op. Har du så også promillebriller og et par stole, så har du nem sjov med en masse muligheder.

Når sæsonen skal afsluttes og vi nærmer os maj/juni, så skal afslutningsfesten eller bødekassefest planlægges. I har sikkert adgang til hallen og har kig på en lørdag, hvor der kan festes igennem til den lyse morgen.

Hold festen indendørs og fest videre i natten udendørs

Er hallen ikke ledig, så byder Hafniahallen på ekstra sjov med for eksempel bumperfodbold på programmet. Her kan du også få alt hvad hjertet begærer af udendørs aktiviteter – bare indendørs. Med ikke indre end to minibaner. en håndboldhal, to strandbaner til beachvolley og beachhåndbold – og en kæmpe kunstgræs bane under tag, så kan du holde kæmpearrangementer. Det der gør det ekstra charmerende og festligt er at man kan se hinandens aktiviteter nemt og alt er tæt på.

Hvor er de billige priser

Der er nok at vælge imellem, når det kommer til gode tilbud. Det er dog svært at konkurrere med billigevent.dk priser. Her skal I være hurtige og i god tid. For det er under halv pris af alle andre – og med den centrale beliggenhed i Valby er der i højsæsonen helt booket. Så ring allerede nu på 53 380 390 for at få den del af festen i hus.

De sjoveste løsninger

Superevent tilbyder de bedste og sjoveste pakker. Deres beliggenhed i Rødovre er ret central og hvis du vil helt ind til byen har de deres breakoutroom der. Så kommer I ikke tættere på sjov, spænding og masser af action. Det er en god blanding af teambuilding og fest. Du giver mere – men servicen er også HELT i top. Du bliver taget hånd om fra start til slut.