Afslutningsfest med holdet

Hvis du leder efter virkelig sjove og billige muligheder for at holde en fest med holdet, så kan du bare læse videre. For med et par strømbånd kan du peppe festen gevaldig op. Har du så også promillebriller og et par stole, så har du nem sjov med en masse muligheder.

Når sæsonen skal afsluttes og vi nærmer os maj/juni, så skal afslutningsfesten eller bødekassefest planlægges. I har sikkert adgang til hallen og har kig på en lørdag, hvor der kan festes igennem til den lyse morgen.

Hold festen indendørs og fest videre i natten udendørs

Er hallen ikke ledig, så byder Hafniahallen på ekstra sjov med for eksempel bumperfodbold på programmet. Her kan du også få alt hvad hjertet begærer af udendørs aktiviteter – bare indendørs. Med ikke indre end to minibaner. en håndboldhal, to strandbaner til beachvolley og beachhåndbold – og en kæmpe kunstgræs bane under tag, så kan du holde kæmpearrangementer. Det der gør det ekstra charmerende og festligt er at man kan se hinandens aktiviteter nemt og alt er tæt på.

Hvor er de billige priser

Der er nok at vælge imellem, når det kommer til gode tilbud. Det er dog svært at konkurrere med billigevent.dk priser. Her skal I være hurtige og i god tid. For det er under halv pris af alle andre – og med den centrale beliggenhed i Valby er der i højsæsonen helt booket. Så ring allerede nu på 53 380 390 for at få den del af festen i hus.

De sjoveste løsninger

Superevent tilbyder de bedste og sjoveste pakker. Deres beliggenhed i Rødovre er ret central og hvis du vil helt ind til byen har de deres breakoutroom der. Så kommer I ikke tættere på sjov, spænding og masser af action. Det er en god blanding af teambuilding og fest. Du giver mere – men servicen er også HELT i top. Du bliver taget hånd om fra start til slut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *