Monthly Archives: June 2020

Fastelavn eller kostumebal

Skal du klædes ud til fest, så er det enten fordi fastelavn er for døren eller at du skal til temafest eller kostumebal. Men hvad enten det er det ene eller andet, så skal der jo findes et udklædningskostume. Det er ikke altid let. Hverken at finde ud af hvad man skal klædes ud som såvel som bagefter at finde det. Mangler du også inspiration.

Udklædning er sjovt for du får muligheden for at leve dig helt ind i en anden person. Du kan være superhelt, discokonge, verdensmester, filmstjerne eller noget helt syvende. Mulighederne hober sig op. Vil du være konge eller prinsesse for en dag eller drømmer du om at have en anden hudfarve. Det er i princippet kun fantasien og din egen lyst til at udfolde og udklæde dig, som sætter grænserne.

Leg med farverne – uanset om det er tøj, hud- eller hårfarve.

Masser af farver

Er du til det samme køn og regnbuer, så er PRIDE en af de begivenheder, der bare skal have farve på. Det er den brede palette der skal males med. Rød, gul, grøn og blå skal bare henover både hår, hud og kostume. De farverige kostumer er dog ikke altid nemt at finde. Så det er om at lede godt rundt i butikker og på nettet. Mange skriver find festlige kostumer her, men det er de færreste der virkelig har et bredt udvalg. Til PRIDE skal det bare virkelig være lidt – meget – outreret. Især hvis du ikke bare vil føle dig som tilskuer.

Udklædning til firmafest

I den anden ende er der det lidt mere tilpassede og formelle. De færreste vil nemlig ikke skille sig helt ud til firmafesten. Her er man tit i sin comfortzone – også selvom der med kostumebal er lagt op til at være lidt mere fri af sine egne “lænker”. Her er fokus mere på at komme i et fantasifyldt, men også et kostume, der lever op til retningslinjerne for temaet. Et maskebal kræver ikke så meget udklædning, men et superhelte tema kan være anstrengende fordi det hele skal sidde lidt stramt. Det er værd at tænke over disse ting, når du planlægger dit tema. En 80er-fest er sjov idé, men også lidt fortærsket tema efterhånden. Så hvad er nyt?

Kropsnært og sjovt

Alternative udklædningsfester

Det kan være fristende og skrive kom som du virkelig er. For mange bruger forklædningen i hverdagen. Her er ens sande jeg først i spil, når vi står under bruseren og drømmer om den vi vil være, eller sent om aftenen lige inden vi sover. Her er det nemt at drømme sig hen. Det er der ikke altid kostumer for. Det kan også være at kostumerne ville være upassende til en firmafest eller hvilken som helst fest – udover den lokale swingerklub. Men de kan findes frem – både med og uden tøj og kostumer.

De nye udklædningsmuligheder

Med et kæmpe innovativt løft i udklædningsindustrien er der åbnet op for helt nye veje. For mange fabrikker der laver kostumer er omstillingsparate og tit klar til at levere. Her kan du se på de mange nylon heldragter, hvor du kan bestille billige dragter til hele afdelingen eller institutionen. Du kan se på billedet ovenfor, at der er ret mange sjove muligheder. På nettet finder du alle superhelte og heltinder til dit indre legebarn. Mange synes også at gangster outfits eller sort/hvid fest er sjove. Her går det igen på udklædning og stil. Det er sjovt med et styrende tema, hvor du skal finde dig selv.

Hvor finder du kostumer og inspiration

Her på siden er der masser af inspiration til både temafest og underholdning. Det er klart at det sjoveste er selv at finde på. Uanset om du planlægger eller skal med som gæst. Alle skal jo have et kostume der passer til sig selv og festen. Der er for enhver pengepung og husk på at det tit er et kostume du kun bruger en gang. Det kan være godt at huske, når du skal vælge. Det er tit et godt råd, at hvis du vil give den hele armen – så lej kostumet. Hvis det er lowkey eller et populært kostume, så kan du tænke i at købe det og sælge videre eller beholde til en anden god gang.