Inspiration til fest underholdning

Søger du ny inspiration fordi du har arrangeret alle former for fester og er ved at køre død i temafester fra 1980erne. Eller er det første gang og lige meget hvad så kan du ikke finde på noget og du vil gerne imponere gruppen der er med til at planlægge. Her er masser af nye sjove ting I kan lave til jeres fest.

Skal der gang i festen, så kan det gøres nemt, enkelt og billigt. For med en lille indsats kan man faktisk få ret billigt udstyr, der kan få gang i enhver fest. I skal selv hente det, finde et godt udendørs sted som søndermarken, arealerne ved Damhussøen eller Vigerslevparken. Der er også hele arealet langs Vestvolden, der strækker sig fra syd i Hvidovre til nord i Brønshøj. Så er det bare selv at afhente eventudstyret. Så er I praktisk talt kørende for under 1500 kroner.

Strømbånd og promillebriller

Hos steder som billigevent.dk kan du leje 10 strømbånd og 10 promillebriller sammen for 1000 kr. Så skal du bare have lavet hold og aktiviteter. Du når langt med bare en fodbold og et par kegler. For så kan i spille stød fodbold og promille fodbold og lave stafetter. Du kan også kaste et par sumodragter ind og så er der mulighed for en hylende morsom stafet, der ikke bliver glemt foreløbig.

Slushice skal der til

Aftenhygge og devaluering af festen

Med let mad udefra og leje af popcorn og slushice er der basis for den bedste brandert og sjoveste aften. Popcorn giver en dejlig duft og så kan man spille sugerørsfodbold med dem. Sugerørene fra slushice kan nemlig sagtens bruges til begge ting. Det kræver bare et bord og to små mål (det kan klares med to tykke bøger der ligger ned). Så er det bare at puste løs.

Skal i have en hal er grøndalcentret og hafniahallen gode – og billige steder. Her kan I selv medbringe udstyr og i Hafniahallen er der billige priser på alt fra bumperballs til promillehockey.

Skal den have en ekstra tand kan I tænke i, at leje en

  • Musiker
  • Stand up komiker
  • Tryllekunstner
  • Stripper

Så er det bare om at sige god fornøjelse med festen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *