Oplev friskhed og nostalgi på restaurant Goranje i Nyhavn

I den rolige ende af Nyhavn, ligger det smukke restaurantskib Oranje. Her forenes friskhed og ‘no waste’-tankegang i et charmerende gammelt skib, skabende en atmosfære, hvor mennesker kan samles, møde gamle og nye venner og nyde en sjov stund. Restauranten er inddelt i tre distinkte zoner, der sikrer, at enhver gæst får en unik oplevelse.

Unikke zoner for varierede oplevelser

På det øverste dæk finder du havbrisen og bådene

På det øverste dæk kan gæsterne nyde en betagende udsigt over kanalen, mærke havbrisen og hilse på de forbipasserende både. Denne zone tilbyder en luftig og åben atmosfære, perfekt til dem, der søger en panoramisk oplevelse.

På det dederste dæk er det autentisk og intim havstemning

Det nederste dæk skaber en autentisk og intim oplevelse af spisning på havet. Her kan gæsterne fordype sig i en unik atmosfære og nyde kulinariske fornøjelser med en ekstra dosis havstemning.

Der findes også udendørs siddepladser med sol og atmosfære

For dem, der ønsker at forblive på land, tilbyder udendørs siddepladser under parasollerne en behagelig atmosfære. Dette område er ideelt til dem, der foretrækker solskin og ønsker at nyde omgivelserne på land.

Bæredygtighed og lokal sammenhæng

Goranje har indgået et unikt samarbejde med lokale producenter, hvis produkter udstråler kvalitet og bæredygtighed. Med stolthed præsenterer vi vores menu, der er nøje udvalgt med nostalgiens nik, og inviterer gæsterne til at prøve vores no-nonsense fisk og skaldyr samt iskolde håndværksøl.

Book dit bord og oplev Nyhavns skat

Vil du have en fantastisk oplevelse på vores restaurant Nyhavn? Book dit bord i dag og lad os forkæle dine sanser med friske smage, charmerende atmosfære og en unik blanding af tradition og bæredygtighed. Goranje er mere end blot en restaurant – det er et mødested, hvor historie og moderne gastronomi forenes for at skabe uforglemmelige øjeblikke ved Nyhavns vande.

One thought on “Oplev friskhed og nostalgi på restaurant Goranje i Nyhavn

  1. rem nisi illum excepturi in dicta corrupti consequatur iste vitae. itaque dolores quia dolor quisquam quis aut optio consequatur officia. explicabo id et voluptatem iusto aut odio iusto nemo voluptate. ad suscipit facilis voluptatem voluptatibus cum dolorem et natus delectus nisi libero provident facilis id incidunt asperiores temporibus quia rerum animi. voluptatem sed sint veritatis quos eum quas quis aspernatur et aut odio consequatur aut error.

Skriv et svar