Tre ting du kan bruge en hestetrailer til

En hestetrailer er en stor trailer med god plads, komfort og sikkerhed. Ofte tænker man kun en hestetrailer som løsningen til at transportere sine heste til arrangementer, undervisning, stævner eller andet, men hestetraileren kan faktisk bruges til en del andre formål.

Transport af dyr

Som ordet hestetrailer ligger op til, kan man selvfølgelig transportere sine heste sikkert og komfortabelt rundt på vejene. Men faktisk kan hestetraileren også bruges til at transportere andre større dyr, dette kan f.eks. være køer, geder eller får, som enten skal på sommergræs et stykke fra hjemmet eller måske har brug for at komme til dyrlægen. Det vigtigste er blot, at man indretter hestetraileren efter det pågældende dyr som skal transporteres, så det sker sikkert og komfortabelt.

Flytning

En anden ting, som en hestetrailer også kan være brugbar til, er flytning. Med den gode og rummelige plads, med mulighed for at fjerne skillevæggen, er der altså en ideel mulighed for at bruge den som flyttetrailer. Den store åbning i bagenden gør det let og tilgængeligt at flytte større møbler, maskiner eller andre genstande, som ikke er muligt at pakke ned i en almindelig bil.

Overnatning

Dette er nok et punkt som de færreste har tænkt over, men faktisk kan en hestetrailer også bruges som overnatningsmulighed. Der findes hestetrailere med et living afsnit, hvor man har mulighed for at indrette sig godt til en god nats søvn, men herudover kan selve transportdelen også bruges. Med en god rengøring og indretning af hyggelige omgivelser med madrasser, puder, dyner, tæpper og lys, kan hestetraileren altså være det ideelle overnatningssted. Her får du også ly for vind og vejr, hvilket betyder du trygt kan sove i fred og ro.

En hestetrailer er altså en alsidig investering, som kan bruges til langt mere end man lige forestiller sig, når man køber den med et formål om hestetransport.