Sådan inkluderer du merchandise i onboarding-pakker og goodie-bags

Kuglepenne med logo kan være en fantastisk måde at promovere dit brand eller produkt på. De er praktiske til daglig brug og kan spredes hurtigt og effektivt. Men hvordan kan du bruge dem mest effektivt? I denne artikel vil vi se nærmere på, hvordan populære kuglepenne med logo kan bruges på forskellige måder for at få mest ud af deres markedsføringspotentiale.

Inkluder dem i en onboarding pakke til nye medarbejdere

En af de bedste måder at bruge kuglepenne med logo på er at inkludere dem i en onboarding pakke til nye medarbejdere. Udover at levere et praktisk redskab til skrivebordet på deres nye arbejdsplads, vil det også give dine medarbejdere en følelse af at være en del af en større organisation og brand.

Brug dem til messestande og events

Kuglepenne med logo er også velegnede til messer og events. De kan uddeles til besøgende og fungerer som en påmindelse om dit brand, selv efter at messen er ovre. Det er også en god idé at gøre dem til en del af et større produktudvalg, så de kan få endnu mere opmærksomhed og opfordre til en længerevarende forbindelse med dit brand.

Inkluder dem i produkt marketing

Kuglepenne med logo kan også bruges som en del af produkt marketing. Hvis du har en virksomhed, som har en fysisk butik eller webshop, kan du inkludere kuglepenne som en del af et salgspromotionskampagne, når kunderne handler for over en vis mængde af penge. Det vil opfordre til kundeloyalitet og give dig mulighed for at promovere dit brand i en længere periode.

Indsæt dem i din virksomheds profil på sociale medier

Sociale medier er en fantastisk måde at promovere dit brand på, og det er her, hvor gode kuglepenne med logo kan spille en stor rolle. Ved at inkludere kuglepenne i din virksomheds profil, vil du kunne opfordre til at følge din profil, øge engagementet og promovere dit brand på en innovativ måde.

Giv dem som en gave eller goodiebag

Sidst men ikke mindst kan du bruge kuglepenne med logo som en gave i form af en goodiebag. Det er en god idé at bruge dem sammen med andre produkter eller at give dem som en del af en produktpræsentation eller uddeling til din kundebase. Kuglepenne er altid praktiske, og dine kunder vil sætte pris på en gave, som de kan bruge i hverdagen.

Kuglepenne med logo er en nem og billig måde at promovere dit brand på. Der er mange måder at anvende dem på, både offline og online. Som du kan se, kan de bruges til at opfordre til kundeloyalitet, øge engagementet og promovere dit brand på innovative måder. Vi håber, at du nu føler dig inspireret til at bruge kuglepenne med logo bedst muligt for din virksomhed!

Skriv et svar