Sådan holder du en uforglemmelig grillfest

Sommeren er over os og det betyder blandt andet en masse muligheder for at samle venner og familier. En hyggelig grillfest er en god måde at samle folk man holder af for at nyde sommerens sol og varme. Men en vildere grillfest er sværere at glemme end en hyggelig én, selvom begge har deres fordele.

Sommer betyder kolde drinks, is, grill og hygge. Det er en perfekt årstid at samle folk og have et brag af en grillfest. Vil du gerne imponere gæsterne med en velafviklet fest? Så sørg for at gøre den svær at glemme. Få dem til at mindes sommeren med din grillfest som det karakteristiske for sommeren. Huske at have førstehjælpstasker stående hvis grillfesten skulle gå en tand for langt.

Musik og aktiviteter

Alle kan hold en hyggelig grillfest, smide nogle bøffer på grillen, skrue lidt op for musikken og have nogle hyggelige samtaler. Men hvis du gerne vil gøre din fest uforglemmelig, må du også skrue op for kreativiteten. Find på nogle aktiviteter som vil gæsterne ud af deres komfortzoner – få dem til at lege som børn igen.

Find f.eks. Twister frem, lav en konkurrence hvor det gælder om at lave sjov flips i trampolinen eller sæt glidebanen frem på græsset. Det er kun fantasien der sætter grænser, så længe aktiviteterne kan udføres på en forsvarlig måde.

Sørg for væske

Du vil gerne have at din fest bliver svær at glemme, men ikke på grund af uheldige situationer hvor nogen er kommet til at falde om af manglende væske. Så sørg for at dine gæster har rig adgang til væsker, for eksempel ved at have vandkander eller en mælkekande stående til de gerne vil lidt forskelligt at fylde væskedepoterne med.

Med sikkerheden på plads er det ellers bare med at få sparket sommeren ordenligt i gang med et brag af en grillfest, som vil huskes lige til påske.