Et veludstyret køkken til dig, der går op i madlavning

Elsker du at bruge tid i køkkenet? For nogle er madlavning en pligt, der bare skal overstås, men for andre er det en hobby og noget, man slapper af med. Hvis du hører til i den sidste kategori, går du formentlig også op i, at du har ordentligt udstyr i dit køkken. Der er ikke noget værre, end når et godt måltid forstyrres af, at du har skullet kæmpe med sløve knive og pander uden belægning.

Hvis du gerne vil investere i gode stegepander, kan du prøve at se med her. Noget af det, du måske er på udkig efter, er pander, der fungerer godt på et induktionskomfur, og som har en non-stickbelægning. Ved at have denne belægning slipper du netop for, at maden brænder sig fast, så snart du kigger væk bare et kort øjeblik. Det gør også rengøringen af stegepanden noget nemmere i den anden ende.

Forskellige typer af stegepander

En stegepande er ikke bare en stegepande. Du kan jo prøve at kigge lidt på, hvad der findes af forskellige pander. Drømmer du om at blive helt skarp til pandekager, kan du vælge den helt flade stegepande, der netop er udviklet til at gøre pandekagebageriet lidt nemmere. Omvendt kan det også være, du skal helt over i den anden grøft, når du gerne vil lave en lækker wok og har brug for, at der er høje kanter på stegepanden.

Det er rart at have lidt at vælge mellem, og vil du gerne have plads til både små og store pander på dit komfur, kan du med fordel vælge pander med aftageligt håndtag, så du altid kan flytte rundt på dem helt nemt, uden håndtagene pludselig står i vejen for hinanden eller er kommet til at vende væk fra det sted, hvor du står.