Sådan skaber du lys og rummelighed i dit hjem med spejle

Overvejer du at hænge et eller flere spejle op i dit hjem? De skaber en illusion af mere plads, er smukke og reflekterer lyset. Uanset om det er spejle med lys i badeværelset, i stuen eller entreen, kan det både give stil og funktionalitet, og du kan her få inspiration.

Spejle i stuen

Stuen er ofte det sted, hvor man samles med familie og venner, og her kan et velplaceret spejl virkelig gøre en forskel. Du kan overveje et stort spejl over sofaen, eller hvis du har en pejs. Dette skaber et midtpunkt. Du kan også lege med grupper af mindre spejle i forskellige former og størrelser. Et godt tip er at placere spejlet, så det reflekterer de smukke elementer fra rummet, såsom kunstværker, planter eller udsigten udefra.

Spejle med lys til badeværelset

Badeværelset er et af de mest oplagte steder at have et spejl, men det behøver ikke være kedeligt. Spejle med lys til badeværelset er ideelle, da de giver både funktionelt lys og skaber en hyggelig atmosfære. Har du overvejet, hvilke praktiske funktioner spejlet kan have? Du kan vælge spejle med lys til badeværelset med forskellige funktioner og designs, såsom dem med indbyggede LED-lys, touch sensor eller antidug.

Entreen og spejle

Entreen er det første, dine gæster ser, og det sidste, de ser, når de forlader dit hjem. Et stilfuldt spejl er smukt at have hængende, og særligt et stort gulvspejl kan få entreen til at virke større. Et godt tip er at placere spejlet i en højde, hvor det er nemt for alle at tage et sidste tjek af udseendet, inden de går ud ad døren.

Der er altså mange kreative muligheder. I stuen kan du skabe en stilindretning gennem vintage eller minimalistiske spejle. På badeværelset kan spejle med lys give et klart lys, der er perfekt til makeup og barbering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *