Tag din bærbare med dig på farten

Der findes mange fordele ved at tage sin bærbare med sig når man er på farten. Hvad enten det er på togturen i Danmark, på rejse i udlandet eller noget helt tredje. For en bærbar computer, kan ofte være den man først tyr til, når man får nye ideer. Måske arbejder du allerede hjemmefra på en computer. Det kan også være, at du går med nogle tanker om at starte op som selvstændig. Eller måske, er du en kreativ sjæl, som elsker at lege med fotoredigeringsprogrammer. Uanset formålet, så kan det i mange tilfælde betale sig at tage computeren med sig. Læs med her.

Den mobile arbejdsplads

Hvis muligheden byder sig for at du kan være mobil med dit arbejde, så kan det være en nødvendighed at tage den bærbare computer med sig. Det er ganske normalt nu om dage, at mange mennesker arbejder når de er på farten. Det er både en enormt fleksibel måde at arbejde på, som i mange tilfælde også giver mere work-life-balance. Der findes mange steder, hvor det er muligt at ’leje’ sig ind for en dag, for at arbejde. Et kontor vel og mærke. Mange ’digital nomads’ benytter sig af disse ’co-working’ spaces rundt i verden.

Husk sikkerheden på farten

En VPN, er med til at give mere sikkerhed når du benytter Wi-Fis rundt omkring, som ikke er sikre blandt andet. Hvis du har vigtigt arbejde på din computer, så er dette en rigtig god idé at få. NordVPN er eksempelvis en mulighed indenfor netop dette. Læs mere her og bliv klogere.

En anden fordel ved en VPN, er desuden at du kan streame udenlandsk tv i Danmark og omvendt, dansks TV når du er i udlandet. Hvis du vil vide mere om, hvad NordVPN kan tilbyde, så klik i det ovenstående link for mere information.

Der findes også andre ting i forhold til IT-sikkerhed når man er ude at rejse, dette kan du læse mere om på dette link. Der er nemlig flere farer, som man måske ikke lige er klar over.

Altid underholdingen med sig

En anden fordel ved at have sin bærbare computer med sig på farten eller på rejsen, er underholdningen. Det er måske ikke altid, at der er tv eller nok kanaler på overnatningsstederne når man er på farten. Og efter streaming blev en stor del af mange menneskers liv, er det næsten svært at undvære.

Underholdning når du sidder i toget, på flyet, på færgen eller i sommerhuset. Underholdningen er bare sjovere på en bærbar computer end på en mindre mobil skærm. Har du taget fotos i løbet af dagen, så er det også lidt nemmere at arbejde med redigeringen, hvis man har en større skræm.