Streamingserier til din juleferie

Julen er over os, og det er blevet tid til stearinlys, æbleskiver og hygge. Juleferien skal tilbringes sammen med sine nærmeste, og den travle hverdag sættes nu på pause. En pause, der endelig giver dig muligheden for at streame dine yndlingsfilm og –serier. Diverse streamingtjenester præsenterer dig for et hav af forskellige serier, og vi kender alle til situationen, hvor vi typisk ender med at bruge mere tid på at finde den helt rigtige serie end på tiden, det tager at se serien. Inden du smækker benene op og sætter dig godt til rette i sofaen, kan du læse med her, hvor vi giver dig et bud på en af de mest anbefalelsesværdige streaming-serier.  

Film og serier er en perfekt måde at slappe af på. Når vi fordybes i en god film eller serie, sættes tankerne på pause, og det eneste, vi koncentrerer os om, er, hvad der udspiller sig på skærmen. Men ingen orker at bruge alt for meget tid på at lede efter en serie, hvorfor det giver mening at lave sig en liste over de foretrukne serier, man længe har ville se. På den måde behøver man ikke at lede i en evighed.  

Ubegrænset streaming i udlandet 

Inden vi oplister de mest anbefalelsesværdige streamingserier, giver vi dig lige et Life-Hack, som du måske ikke vidste, at du savnede. Skal du tilbringe juleferien i udlandet, kan der nemlig være begrænset adgang til forskellige streamingtjenester heriblandt, HBO Danmark.  

Når du befinder dig i udlandet, kan du blive nægtet adgang, fordi mange streamingtjenester benytter dig af geoblocking. Geoblocking er en funktion, som nægter dig adgang pga. Din geografiske placering. For at undgå geoblocking, kan du erhverve dig en VPN-forbindelse.  

En VPN-forbindelse gør din internetforbindelse ‘usynlig’, forstået på den måde, at forbindelsen forhindrer andre i at overvåge din digitale færden. VPN-forbindelse skjuler således også din geografiske placering, hvorfor du med en VPN-forbindelse kan få ubegrænset streaming uanset, hvor i verden du befinder dig.  

Dansk krimidrama – Kastanjemanden 

Er du til danske krimidramaer, er Netflix-serien ‘Kastanjemanden’ højst anbefalelsesværdig. Serien handler om to efterforskere, der jagter en seriemorder, som efterlader besynderlige kastanjemænd på gerningsstederne. Serien er blevet kaldt en af de mest succesfulde danske krimidramaer, og uden at spoile for meget, er det sikkert at sige, at du vil blive overrasket over, hvem gerningsmanden viser sig at være.  

Must-See Krigserie – Band Of Borthers 

Har du ikke allerede stiftet bekendtskab med krigsserien ‘Band Of Brothers’ er det i den grad på tide. Uanset om du interesserer dig for 2. verdenskrig eller ej, vil serien helt sikkert hitte for dig. Serien fortælles fra de soldater, som selv stod igennem krigen tilbage i 1944, hvilket gør fortællingen enormt gribende og yderst autentisk.  

Med ‘Band Of Brothers’ har Steven Spielberg skabt en fantastisk serie, der skildrer virkelige fra sine mest barske og sårbare sider. Om det bliver i juleferien eller senere her, er det en serie, du bare må se!