Sådan bliver du bedre til at træffe valg 

Er du den ubeslutsomme type, som googler menukortet inden du møder op på restauranten? Føler du, at du tilsidesætter dine egne behov for andres? Er du ofte i tvivl om, hvorvidt du følger dit hjerte eller måske bare følger strømmen? Livet er et spørgsmål om valg, og måske du glemmer, hvor meget i kontrol du i virkeligheden er over dine valg og dit liv. Du kan for eksempel vælge at være glad, du kan vælge at tænke på dig, og du kan vælge at blive bedre til at træffe valg. Hvis du kan nikke genkende til sådanne følelser, kan det være du trænger til at blive mindet om, hvordan du rent faktisk kan gøre lige præcis det, du har lyst til. Valget er dit.  

Vi lever i en tid, hvor vi skal løbe stærkt, sommetider så stærkt, at vi ikke kan følge med. Vi skal hele tiden kunne konkurrere med vores omgivelser, og disse tendenser påvirker os på måder, hvor vi ikke føler, at vi er i kontrol og mister overblik. Det gør os usikre, og derfor glemmer vi at spørge os selv – hvad har jeg lyst til? 

Tænk på dig selv  

Et fundamentalt problem, som hersker, især blandt den yngre del af befolkningen, er, at mange faktisk ikke er særlig gode til at tænke på sig selv. Måske fordi vi hele tiden er tvunget til at løbe så stærk og måske fordi, vi er usikre på, hvad det er, vi gerne vil. Men vi kan hurtigt blive enige om, at tænker vi ikke på os selv, er der ingen der gør det, og hvornår har du ærligt talt spurgt dig selv, og du er det sted i livet, du gerne vil være? 

Du er modig, hvis du tør at tænke på dig, og dette skal ikke forstås på hverken en arrogant eller selvisk måde. Det handler om, at du skal blive bedre til at spørge dig selv, hvad der er vigtigt for dig. Hvad har du lyst til – lige nu og her?  

Sådan møder du dit eget behov 

Det er altså ekstremt vigtigt, at du bliver bedre til at vurdere, om du rent faktisk møder dine egne behov. Gennem hele livet vil du være nødsaget til at skuffe træffe en masse valg, men det er også en øvelse. Det er en øvelse at lytte til sit hjerte, og hvis du f.eks. gerne vil have Sex på Sjælland, så er det, det du skal gøre.  

Måske du har brug for lidt vejledning uanset om du søger en Escortguide, eller om det handler om generel vejledning i selve livet. Der er ingen skam i at spørge om hjælp, men før du kan hjælpe andre, bliver du nødt til at hjælpe dig selv.