Online underholdning i vintermørket

Vinterens kolde vinde har for alvor taget fat om det danske landskab, og det betyder at de fleste af os trækker indenfor i varmen. For at vinterdvalen skal blive lidt hyggeligere, så kan det være på sin plads med lidt underholdning. Heldigvis findes der masser af spændende muligheder online. Læs med her for inspiration.  

For dig som elsker at spille kort 

Kortspil er en sjov underholdning, som kan spilles fysisk og på nettet. Hvis du savner at spille kort med vennerne, så kan du forsøde tilværelsen med en online kortspil. Hvad med et spil hjerterfri online? Hjerterfri er en sjov kortspil, som passer til både de store børn og voksne. Hjerterfri har blevet spillet i over 100 år, og det er selvfølgelig en god grund til, at det har så lang levetid. Det er nemlig både underholdende og sjovt at spille.  

Spillet går i al sin enkelhed ud på at få færrest point. Det kan spilles med 3-7 spillere, men det optimale er 4 personer. Hvis du spiller online, så vil der altid sidde 3 spillere klar, sådan at du kan spille, lige når du har lyst til det. Du finder spillesider som tilbyder spillet online, på de fleste så er det gratis at spille hjerterfri. Når du har spillet hjerterfri, så kan du finde en masse andre sjove kortspil. 

For dig som elsker en god film 

Hvis du godt kan lide at hygge med en god film, så er der masser af underholdningsmuligheder online. Streamingtjenesterne kæmper om kunderne, og du kan vælge lige præcis den, som passer til dig. Faktisk så kan den største udfordringen være at vælge mellem de mange gode film og serier. Det kan derfor være en god ide at lave en liste over de film og serier, som du ønsker at se. På den måde så ved du præcis, hvad du skal gå efter, og slipper for at bruge en masse tid på at lede efter en film.  

Vinterdvalen kan også være et godt tidspunkt at dykke ned i de gode gamle klassikere, eller de danske filmskatte. Hvorfor ikke få et gensyn med matador eller riget? Man kan også se alle Star Wars film, eller hvad med at se hele Harry Potter serien, sammen med børnene?  

Når du har hygget dig med online hjerterfri og film, så kan det måske være på tide at dykke ned i en god bog, eller lytte til en af de mange gode podcast som ligger online.