Lær alt om SEO på Wizzi

Hvis du har med online markedsføring at gøre, skal du kende din SEO. Det kan nemlig løfte din bundlinje, skabe kunder, konverteringer og klik. Her får du de bedste tricks til, hvordan du bruger SEO. Læs med her!

SEO er tre bogstaver inden for online markedsføring, der er kommet for at blive. Så hvis du ikke allerede har totalt styr på din søgemaskineoptimering, er det på tide at få det. Søgemaskineoptimering er nemlig det, der får dig helt højt op på side 1 på Google, og det skaber kunder i et omfang, du måske ikke har turdet drømme om.

Vi bringer her en minimal guide til SEO, men anbefaler på det kraftigste, at du selv søger mere information. Det er nemlig et bredt og kompliceret felt, og kun den nyeste viden om emnet giver resultater på bundlinjen. Du kan gå i dybden med din viden på wizzi.dk.

Sådan fungerer SEO

Hvis du er i tvivl om betydningen af de tre versaler, kan det være godt at afmystificere forkortelsen. SEO står for ‘søgemaskineoptimering’ (oprindeligt fra Search Engine Optimization). Kort fortalt handler det om, hvordan søgemaskinernes algoritmer vurderer indhold fra hjemmesider.

Hjemmesider med indhold af høj kvalitet, ud fra søgemaskinernes kriterier, kommer på side 1 på Bing, Google eller andre søgemaskiner. Hjemmesider, der vurderes at være mindre gode, havner desværre langt omme i kataloget. Og der er altså sjældent nogen, der bladrer til side 50 for at finde en service eller et produkt.

Det er vigtigt at opdatere din viden

Det, der gør SEO til en tricky og nørdet videnskab er, at søgemaskinernes algoritmer er meget uforudsigelige. Det er hemmeligt, hvordan de fungerer, så derfor skal der meget nørderi til for at udtænke bud og strategier.

Disse strategier bliver i øvrigt hele tiden opdateret, fordi søgemaskinernes algoritmer også ændrer sig. Derfor skal man virkelig holde øjnene åbne, når man har at gøre med SEO, og man kan ikke hvile på sidste års information om emnet.

Wizzi leverer spritnye nyheder og tricks til SEO

Det er netop også af denne grund, at det er enormt vigtigt at have nogle gode kilder til information om SEO. En sådan side kunne være Wizzi, hvor der månedligt lægges nye artikler og guides op, der handler om søgemaskineoptimering.

Det er et godt sted at søge ny viden, både for nybegyndere og mere garvede SEO-nørder. Og det kan altså godt betale sig at blive klogere på SEO, for i vores moderne og teknologiske verden, er det en uundgåelig del af markedsføringen.

Få trafik og kunder med SEO

Ganske ofte vil kunder finde frem til ønskede produkter eller tjenester ved hjælp af en søgemaskine. Uanset om det er nye sko, et nyt hus, rengøring eller barbering af vores skæg, vi er ude efter, søger vi det som regel frem på internettet. Derfor er det alfa omega at kende sin SEO, for ellers vil kundetrafikken havne hos de hjemmesideejere, der netop har optimeret deres indhold.