Kom godt i gang med at investere i aktier, i samarbejde med eToro

Kunne du godt tænke dig at starte med at handle med aktier? Aktiemarkedet kan være meget uoverskueligt, også for garvede aktiehandlere. Derfor er det svært for mange, som gerne vil begynde at tjene penge på aktier, men ikke ved hvordan man kommer i gang.

Platformen eToro, er en app, hvor man nemt og sikkert, kan handle med aktier, og den bliver brugt, både af nybegyndere, såvel som erfarne.

Brugervenlig og nemt at komme i gang – også for begyndere

Det er supernemt at komme i gang med at handle på eToro. Det tager under 10 minutter at registrere sig. Det er blot de standardoplysninger, som man kender fra andre sider med registrering, der skal bruges. Herefter er det blot at indbetale et beløb på kontoen, for at man kan komme i gang med at handle.

Der er tre måder man kan indbetale på. Man kan bruge sit betalingskort, som man kender det fra når man shopper online. Man kan også oprette en Paypal, hvis man ikke allerede har det, og indbetale herfra. Til sidst kan man også indbetale via bankoverførsel.

Ved de to første muligheder skal man som minimum indbetale 200 dollars, imens man med bankoverførsel skal indbetale minimum 500 dollars.

Du slipper for at betale kurtage

Hvis du ikke hvad kurtage er, så er det gebyret som en kunde skal betale, imod at handle med aktier. Det smarte ved eToro, er at man slipper for det ekstra gebyr på deres platform.

Det er en kæmpe fordel, i modsætning til mange andre sider, da du som kunde ender med at spare en masse penge, som du i sidste ende ikke vil få tilbage.

Invester i stort set alt – fra aktier til krypto

Den helt store gulerod som man får ved at handle på platformen, er at man kan handle med stort set alt. Både fra klassiske aktier og værdipapirer, til kryptovaluta, almindelig valuta og meget mere.

Det gør også, at du har gode muligheder for at sprede dine investeringer ud, så man sikrest muligt kan investere.

Hvis man ikke helt ved hvor man skal starte, er der også en feature hvor man kan kopiere andre succesfulde tradere, så man kan komme godt i gang.