Hvordan ser man dansk tv på rejser til udlandet?

Sommeren er snart over os og det betyder, at der kommer gang i rejserne til udlandet. Men det kan være træls at gå glip af DR.dk, Tv2 Play og lignende, når man ligger på hotelværelset efter en dag i solen.

Så hvordan kan man blive ved med at se dansk tv i udlandet?

Du skal bruge en VPN

Det første, man skal gøre for at se dansk tv i udlandet, er at hente en VPN-forbindelse.

En VPN (Virtual Private Network) fungerer ved at omdirigere din internetforbindelse igennem en server i et andet land. På den måde tror dit websted eller app, at du befinder dig i et andet land – hvilket betyder, at du kan se dansk tv i udlandet. Og det er her, en VPN kommer ind i billedet.

En VPN (Virtual Private Network) giver dig mulighed for at omdirigere din internetforbindelse via en server i et andet land. På den måde tror dit websted eller app, at du befinder dig i et andet land – hvilket betyder, at du kan se dansk tv i udlandet.

For at bruge en VPN til at se dansk tv, skal du først downloade og installere en app på din computer, mobil eller tablet. Så logger du ind på appen med dine VPN-oplysninger. Herefter kan du vælge Danmark som dit forbindelsesland – så er det bare at sætte dig tilbage og nyde dansk tv!

Hvilken VPN skal jeg vælge?

Der er mange VPN-tjenester på markedet, men de sikre valg er godkendt af VPN-eksperterne fra VPN Hero.

NordVPN

NordVPN virker på dansk og har servers i over 60 lande. Deres app er let at bruge, og du kan forbinde op til seks enheder på én gang.

ExpressVPN

ExpressVPN virker også på dansk og har servers i over 90 lande. Deres app er let at bruge, og du kan forbinde op til tre enheder på én gang.

CyberGhost VPN

CyberGhost VPN fungerer også på dansk og har servers i over 30 lande. Deres app er let at bruge, og du kan forbinde op til syv enheder på én gang.

Private Internet Access VPN

Private Internet Access VPN fungerer også på dansk og har servers i over 30 lande. Deres app er let at bruge, og du kan forbinde op til fem enheder på én gang.

Jeg håber, du kunne bruge denne guide til at se dansk tv i udlandet og du er klar til en sommer, hvor du ikke går glip af dine yndlingsserier. Hyggen på hotellet er også en stor del af det fantastiske ved at rejse på sommerferie.

God rejse.