Hvad er en rigtig gamer?

Ved du hvordan du kan spotte en rigtig gamer? Ved du overhovedet hvad det vil sige at være en gamer? Begrebet gamer er et begreb som stammer fra USA, og som nu bruges internationalt på internettet. At game er på godt gammelt dansk bare at spille computer, men der findes ikke en god egentlig oversættelse til det at være en gamer. Med E-sportens utrolige udvikling er det indenfor de sidste par år blevet muligt at forfølge en karriere indenfor gaming, og derfra har begrebet sat sig i det danske sprog. 

At game betyder kort sagt at man spiller computerspil. Men bare fordi man spiller computerspil bliver man ikke nødvendigvis en gamer. Det er netop denne forskel der er hele pointen med at man kan game og at man kan være en gamer. Men hvad er så egentlig en rigtig gamer?  

Begrebet gaming, og en gamer er noget som er opstået indenfor de sidste par år, og som nok særligt unge mennesker er bekendt med. Efterhånden som E-sporten er blevet større og større, er det at være gamer blevet en mere reel betegnelse fordi det nu er muligt at gøre karriere indenfor gaming.  

Hvordan genkender man en gamer? 

En gamer er bredt betegnet en som engagerer sig i computerspil og som deraf bruger meget tid på det. At man er gamer betyder at man går meget op i at spille, og at det måske bliver til en hobby eller livsstil. Du genkender gameren på værelset, med en gamer stol, gamer mus, store computere og skærme, ofte alle sammen med god lyd og LED lys.  

Gameren er ofte udstyret med et specialiseret headset, selvfølgelig med mikrofon, til når gameren skal kunne snakke med sine medspillere over internettet. Gameren er ekspert i at sidde stille flere timer ad gangen, og når et spil er vigtigt, kan de almene menneskelige behov sagtens udskydes en smule.