Hvad er det bedste alternativ til snusposer?

Der skal ingen tvivl herske om, at der er rigtig mange danskere, der har taget snus. Det er dog ikke længere tilladt at hverken købe eller sælge i Danmark. Af denne grund har folk, der har taget snus, været nødt til at finde sig et alternativ.

Er man på jagt efter et alternativ til snus, er der flere muligheder. Langt de fleste, der enten er eller har været på jagt efter et godt alternativ, ender med at skifte til nikotinposer. Det er nemlig to ting, der minder en del om hinanden, men ikke er helt ens.

Om det er det bedste alternativ, er svært at give et konkret svar på. Det er nemlig op til dig selv at vurdere, om der faktisk er tale om et godt alternativ. Det kan nemlig sagtens være, at der er andre alternativer, du ser som en bedre løsning for dig.

Hvorfor skifter mange snus ud med nikotinposer?

Der er op til flere grunde til, at der er mange, der vælger at skifte snus ud med nikotinposer. Den primære årsag er, at det er to produkter, der minder en del om hinanden. Både snus- og nikotinposer fungerer nemlig på den samme måde.

Det vil sige, at du også skal have en nikotinpose under læben, som det ville være tilfældet, hvis det var en snuspose. I og med, at de minder rigtig meget om hinanden, er der derfor mange, der tror, at det faktisk er det samme produkt med forskellige navne.

I denne forbindelse er det dog vigtigt at nævne, at det ikke er det samme produkt. Der er nemlig ikke det samme inde i de to typer poser. Det er netop det faktum, at det ikke er det samme, der er i de to typer poser, der gør, at den ene er lovlig, og den anden ikke er.

Nikotinposer indeholder ikke tobak

Det, der er med til at adskille de to typer poser er, at snusposer har et indhold af tobak. Det er ikke noget, der er tilfældet for nikotinposer. Og det er netop dette, der gør, at det ikke er ulovligt at sælge nikotinposer i Danmark.

Derfor er det heller ikke på grund af et indhold af tobak, at der er mange danskere, der går rundt med de små nikotinposer under læben. Derimod handler det om, at der er et indhold af nikotin, hvilket der naturligvis er tilfældet i begge typer poser.

I dag er det muligt at finde et stort udvalg af nikontinposer, der adskiller sig fra hinanden på flere punkter. Der er ikke blot forskel på, hvordan de smager, men også i forhold til, hvor stort et indhold af nikotin, der er i de forskellige nikotinposer på det danske marked.

I og med, at de har et indhold af nikotin, er det også meget normalt, at de bliver brugt som et middel til rygestop. Det er svært at bruge metoden til at slippe af med nikotinafhængigheden, men til gengæld undgår man de andre skadelige stoffer, som man finder i cigaretterne.