Fundamentet er afgørende for både bolig og parforhold 

Køb af bolig kan være en stor milepæl i ethvert parforhold, og derfor er bygningens fundamentet ikke det eneste, som skal være støbt i beton for at kunne holde. Det handler altså også om at fundere grundstenene i parforholdet før, at bygningen står – i overført forstand.  

Drømmer du og din partner om at købe jeres første bolig sammen, er der en række ting, som I bør være opmærksomme på, før I kaster jer ud i processen. Det kan for eksempel være en god ide at konsultere en kompetent bygningsrådgiver, inden I skriver under på købskontrakten. I bør også overveje, hvordan I sikrer begge parters rettigheder, og her det altid godt at lave en samejeoverenskomst.  

Det handler om at have is i maven men også om at slå til 

At købe sin første bolig sammen, kan være en stor beslutning, og noget som I sammen bør have mange gode og alvorlige snakke om. På den måde kan I sikre jer, at I altid er på samme side, og har de sammen ønsker for boligen.  

For tiden stortrives boligmarkedet, og der er derfor også rigtig mange om buddet. Derfor skal I være villige og parate til at slå til med det samme, hvis den rette bolig for jer, pludselig skulle dukke op. Tag dog aldrig forhastede beslutninger og få altid en tredje part til at kigge på både tilstandsrapport og købsaftale. 

Bankafklaring, lånebevis og samejeoverenskomst 

Da boligmarkedet løber stærkt, bør I også altid have styr på de finansielle forhold, da drømmeboligen hurtigt kan forsvinde, hvis I ikke i forvejen har fået afklaret alt hos banken først. Hos banken kan I få lavet et lånebevis, som giver jer muligheden for at underskrive købskontrakten, inden I har optaget et lån i banken.  

Derudover bør I undersøge, hvordan I ønsker at fordele boligen imellem jer, og hvad der skal ske med boligen, hvis I, mod forventning, skulle bryde med hinanden. I så fald anbefales det, at I arrangerer en samejeoverenskomst, som banken kan hjælpe jer med at lave.  

Balanceret enighed mellem dig og din partner 

Når I har fået de følelsesmæssige og finansielle forhold på plads, kan I nu gå i gang med at lede efter jeres drømmebolig. Det er en spændende og til dels eftertænksom proces, og trænger I til en pause fra boligkiggeriet, kan I overveje at have Sex i Herning, som faktisk er en rigtig smuk og hyggelig by.  

Måske føler I jer begejstrede overfor for alle de nye ting, som skal til at ske, og har derfor lyst til at være lidt ekstra modige – i så fald er der rig mulighed for at krydre parforholdet med Scor gangbang, men dette er selvfølgelig helt op til jer som par.