Forsigtigt på dating fra den nye lænestol 

Det er rart at bo godt. Ens hjem skal føles som et rigtigt hjem, der passer til den type man er. Der skal hænge de rigtige billeder på væggene og møblerne skal passe til. Er du sngle, så giv dig selv en god lænestol, som du kan nyde freden i. Måske skal du en tur ind på din favorit-datingside og se om der er nye matches? Husk at være forsigtig med hvem du skriver med. Det er ikke alle, der har rent mel i posen. 

Hvis du har været udsat for “grooming”, så ved du hvad vi snakker om. På mange datingsider færdes personer, som groomer. De virker meget tillidsvækkende og flinke i starten. Man får sympati for dem og tillid til dem, men langsomt bliver de mere og mere grænseoverskridende i deres adfærd. Du kan læse om grooming og hvordan det forebygges på denne side. Grooming er et overgreb og det skal anmeldes. 

En svær situation 

Hvis man har fået tillid til en person og måske har chattet længe med vedkommende, så kan det tage lidt tid før man opdager, at personen lige så stille er begyndt at lokke en til at overskride sine grænser. Personen vil måske pludselig udveksle nøgenbilleder og begynder at skrive klamme ting. Så bør alle alarmklokker ringe. 

Det er så vigtigt at få stoppet grooming i tide. Inden det går for langt. Før personen i den anden ende har fået en til at gå langt ud over ens grænser. Afbryd forbindelsen og anmeld personen, hvis du føler at du bliver udsat for grooming. Den grænseoverskridende adfærd stopper ikke før de lukker forbindelsen. 

Kærligheden vinder 

Når man har lært at spotte disse groomere og anmelde dem, så kan man koncentrere sig om de søde matches. Dem er der heldigvis flest af, også selvom de måske ikke lige er noget for dig. De fleste af os forstår jo heldigvis at opføre os ordentligt. Så fortvivl ikke. Det skal nok lykkes til sidst. Der er masser af fisk i søen, kunne man sige. Men det gælder om at finde den eneste rigtige.  

Det kan godt tage sin tid. Måske møder du nogle søde folk undervejs. Nogen bliver rigtig gode venner, selvom de ikke blev kærester. Der kan komme meget godt ud af at date. Og for mange ender det faktisk med at de finder kærligheden. Den vi alle går og sukker efter.