Er det svært at få plads til store tv borde i din stue?

Så kan du med fordel gå efter et af vores væghængte TV borde. De optager ikke noget af gulvpladsen i din stue, og har du alligevel planer om at hænge dit fjernsyn op på væggen, hvorfor så ikke hænge din TV bænk nedenunder?

Mange TV borde er lavet af træ, men også et materiale som metal er meget populært inden for verdenen af TV borde. Hvad, der passer bedst ind hjemme i din stue, ved kun du, og derfor har vi sammensat et varieret udvalg til dig, så du har noget forskelligt at vælge mellem, når du skal ud at købe dit nye TV bord. 

Tv-bordet kan være et anderledes, smart og funktionelt valg i dag. Nordals Wire boxes er et anderledes, men flot alternativ til et tv-møbel. Boksene er lavet i metal med tre hylder, som med sit moderne design skaber et stilrent og let udtryk – og så kan fjernbetjeningen nemt lægges ind på hylderne, når tv’et ikke bruges.

Har du nogle spørgsmål om et af vores produkter eller har du måske bare hjælp til at finde det rigtige produkt, så står vi altid klar til at hjælpe dig og du er altid mere end velkommen til at sende os en mail, så vil vi vende tilbage så hurtigt vi overhovedet kan. Vi elsker indretning og det er vores helt store passion, derfor vil vi også med glæde hjælpe dig, til at træffe den rigtige beslutning i forhold til hvilket møbel der passer bedst ind hos dig. Find det møbel du har gået om drømt om hos os i dag og få det leveret i morgen, god shopping!