Eksperter i stuk

Man tænker måske ikke så meget over det. Men stuk er næsten helt essentielt for at fuldende vægpaneler. Der findes mange forskellige slags stuk. Valget afhænger af ens personlige stil og indretning. De største eksperter indenfor stuk kan findes på stukeksperten.dk. Her er de specialister i alt fra stuk rosetter til vægpaneler.

For at blive klogere på udvalget af stuk og fodlister kan man besøge https://www.stukeksperten.dk. De arbejder sammen med nogle af de største fabrikker indenfor produktion af stuk. Der i blandt kan Orac Decor, NMC og Marbet nævnes. De tilbyder et stort udvalg i stuk i høj kvalitet. 

Fodlister og stuk i god kvalitet

For at finde de bedste muligheder indenfor stuk og fodlister kan man til fordel finde hjælp online. Her kan man få stuk og lister som allerede er formalede eller grundede. På den måde kan man hoppe over den del. Listerne er produceret i godt og holdbart materiale. Det er blandt andet PU, som også bruges i Velux ovenlysvinduer. De er kendt for at kunne stå mod hårdt vind og vejr. 

Er man lidt mere økonomisk, kan man vælge billig stuk. De er lavet af flamingo. Det er en lidt anden kvalitet. Dog er udseendet ikke meget anderledes. På den måde kan man få flotte stuk rosetter ind i hjemmet nemt og billigt. Små flamingokugler bliver smeltet sammen i en form. Alle listerne sættes blot op med særlig stuklim. Herefter males de med vandbaseret maling. 

Derfor skal man vælge stuk

Det er nemt at arbejde med stuk i dag. Tidligere blev stuklister og fodlister støbt i gips. Det var både tungt og besværligt at sætte op. Samtidig var det også en anelse dyrt sammenlignet med i dag. Flamingo og PU i listerne er lette materialer, som gør det let at sætte sin egen stuk op.