3 tips til ferie i Norge 

Når vi drømmer om at tage ud at rejse, tænker vi ofte på eksotiske destinationer som Australien, Thailand eller måske Sydamerika, men faktisk venter der store eventyr meget tættere på, nemlig i Norge. Selv om Norge måske ikke er det første sted, der popper op når man tænker på ferie, kan det altså være værd at overveje, for her venter gode oplevelser på både natur, kultur og madfronten. Læs med her og få gode tips til, hvordan du kan opleve Norge. 

Mange danskere er ikke klar over, hvor storslået en natur, Norge byder på, og hvor venlige indbyggerne er. Ofte hører man blot om, hvor dyrt det er, men dette lange land højt mod nord har altså meget at byde på. 

Sådan kan du opleve Norge 

Storbyferie i Oslo 

Hvis man er interesseret i at opleve hovedstaden Oslo, kan man vælge at tage med færgen. Den sejler fra København sidst på eftermiddagen og når man vågner næste morgen, er man fremme i Oslo. Norske nyheder er et af de steder, hvor du kan finde information om, hvad der foregår af arrangementer i byen. 

Få sne under skiene 

En del danskere kender Norge som en skidestination, og man vil ikke fortryde en skitur til Norge, uanset om man foretrækker langrend eller alpint. Rundt omkring findes der både små og store skisportssteder, og da kan det være en mulighed at leje en hytte og køre til skisportsstedet. 

Lej en camper 

Den nok mest eventyrlige mulighed, vi vil se på her, er at leje en autocamper og bare køre afsted. Her er der frit valg, hvor man vil køre hen, og det gælder blot om at vælge mellem de mange spændende steder. I kan med fordel tage cyklerne med, for da kan I parkere camperen uden for byen og opleve området på to hjul.