3 tips til dig som lige er blevet single 

Livet er ikke altid en dans på roser. Særligt ikke når det gælder ens kærlighedsliv. Når man som par lige er gået fra hinanden, så kan det føles som om ens verden vælter. Hjertesorg og savn er bare nogle af de ting som kan ramme en. Selvom det er svært, har tiden det med at gøre noget positivt ved en. Er du lige blevet single og har brug for nogle gode råd, så kan det måske være relevant at læse med her.  

1. Find dig selv igen 

Det tager lige noget tid, før man finder ud af hvordan det er at være alene igen. Det er måske mange år siden, at man sidst har prøvet det og det tager altså tid. Selvom, man måske egentlig gerne vil være alene, så er det nu en god idé at komme ud og lave noget. Få nogle oplevelser, og prøve nogle nye ting.  

2. Kom lidt væk hjemmefra 

Det gør bare noget at komme lidt væk fra de vante rammer. Tag på en skøn ferie til et sted, hvor solen skinner og du ikke skal tænke så meget. Måske er charterrejse, hvor du bare ligger ved poolen måske lige præcis det du har behov for. Så kan du slappe af i solen med en god bog eller nogle spændende nyheder og få tankerne lidt væk fra situationen.  

3. Tag ud med nogle gode venner 

Venner og veninder er så umådeligt vigtige når man har været igennem et kærlighedsbrud. Prøv eventuelt at lave forskellige aftaler med venner, så du har noget at se frem til. Tag i byen og hav det sjovt eller lav nogle aktiviteter i normalt ikke ville. Det er helt okay at have det sjovt, lige så vel det også er helt okay at græde og være ked af det.