3 tips når dit barn skal have elbil

Har du tænkt på at købe en elbil til dit barn, og vil du gerne være sikker på at købe den rette model, når du først svinger kreditkortet og bestiller elbilen til dit barn, har vi her samlet et par gode tips sammen til dig, så du kan være helt sikker på at vælge rigtigt i første omgang.

Det er godt at vælge en elbil med en fjernbetjening til

Til at begynde med er det fx en god idé at vælge en elbil med en fjernbetjening til. Det er ikke alle elbiler, der har sådan en fjernbetjening, men en række af dem har, og det kan være rigtig godt til dig, der gerne lige stadig vil have en smule kontrol over, hvor dit barn kører hen. På den måde kan du med en fjernbetjening nemt lige manøvrere dit barn uden om naboens indkørsel eller en modkørende cyklist, så der ikke ender med at ske noget med hverken dit barn eller andre på jeres tur rundt i nabolaget.

Se flere el biler til børn her.

Husk at kigge på den anbefalede aldersgrænse til bilen

Ved alle elbiler til børn er der som udgangspunkt en minimums aldersgrænse til bilen. På den måde kan du sikre dig, at du ikke køber en bil, der er beregnet til 6-årige og opefter, til et barn på tre. En elbil, der er beregnet til lidt større børn, har som regel et større batteri og en hurtigere topfart, hvilket ikke er uvæsentligt at have med i dine overvejelser. Selvom det kan være sjovt at købe en af de hurtige biler til dit barn, er det jo også vigtigt, at dit barn rent faktisk kan styre bilen og have kontrol over den. Så kan du altid købe en ny og større elbil til barnet, når det bliver ældre.

Vælg en elbil som dit barn synes er fed

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en god idé at spørge dit barn om, hvilken type bil han eller hun synes er fed. Det er jo muligt at finde elbiler i alle mulige mærker, og derfor er det jo oplagt at finde en elbil til dit barn, som dit barn også er vild med. Måske det skal være en Audi, en Lamborghini, en McLaren, en BMW eller en af de mange andre modeller, der også er lavet som elbiler til børn.