Canett sælger møbler, vaser og interiør i høj kvalitet. Produktionen sker i hele verdenen, primært i Mellemøsten, hvor Canett har et samarbejde med flere møbelproducenter. Deres lager er placeret i Jylland, nærmere i Lemvig, hvor de både har lager og kontor. Canett er et firma som har eksisteret siden 2003, og omsætter for 2-cifrede millionbeløb. Salget er primært i de nordiske lande, herunder Danmark, Norge, Sverige, Finland og Tyskland. Disse mange lande har taget møblerne godt til sig – særligt deres massive egetræsborde, er rigtige populære. Canett formår at kombinere nordisk møbelæstetik i en moderne og tidløst design. En af deres populære – og måske nok ældste serier, er Skagen-serien, som har et hvidmalet design, og spænder lige fra vitrineskabe, kommoder og TV-borde.

På likehome.dk er vi rigtig stolte af at kunne præsentere et kæmpe udvalg af Canett-produkter. Køb Canett Furniture her

Kategorier: Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *